top of page

ALLEGRIA NÅ!

Fra 21.-25.mai inntar strykeorkesteret Ensemble Allegria Søndre Nordstrand hvor de vil bedrive oppsøkende konsertvirksomhet med barnehager, på bydelshuset, Deichman Holmlia og det hele avsluttes med en familiekonsert 25.mai hos oss på Holmlia Kulturhavn.

ALLEGRIA NÅ!
ALLEGRIA NÅ!

Tid & sted

21. mai 2024, 12:00 – 25. mai 2024, 15:00

Holmlia Kulturhavn , Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

I samarbeid med Ensemble Allegria, har vi lagt opp til en Holmlia turné der både barnehager, skoler, arbeidsplasser og seniorsentre blir invitert til konsert. I tillegg har vi 4 åpne konserter som passer for både barn og voksne: 

Tirsdag 21. mai - Forandringshuset - kl. 12

Onsdag 22. mai - Holmlia Kirke - kl. 13

Fredag 24. mai - Deichman Holmlia kl. 12

Lørdag 25. mai - Holmlia Kulturhavn kl. 12

Allegria betyr festlighet og glede på italiensk og det var nettopp gleden ved å spille sammen som førte til at en gruppe musikkstudenter startet orkesteret i 2007. Siden da har de spilt over 500 konserter og blitt nominert til Spellemann hele seks ganger! I Januar i år var de på en 10-dagers turne i Colombia. Nå skal de innta Holmlia og omegn i fem dager. 

Prosjektet har vi valgt å kalle «Allegria NÅ», fordi vi ønsker å dele vår musikkglede, og NÅ ut til så mange som mulig med musikken vår. Tittelen kan også spille på øyeblikket – Et felles NÅ som deles av musikerne og publikum, hvor vi sammen opplever levende musikk.

Til denne produksjonen har orkesteret valgt seg ut noen absolutte favoritter av Vivaldi, Grieg, Tsjaikovskij og Bartok, men er er også NÅ-tidens musikk representert med låter av Sigrid, Aurora og Pharell Williams.

På familiekonserten vil dere også bli mer kjente med musikerne, instrumentene deres og hvordan de fungerer sammen, du kan få prøve å spille på et strykeinstrument, og kanskje til og med få være dirigent for orkesteret!

Konsertene er gratis, men VIPPS om du kan. 

Prosjektet er muliggjort med generøs hjelp fra Furestiftelsen, Tom Wilhelmsens Stiftelse, Anders Sveaas' Almennyttige Fond, FFUK, Oslo Kommune, Sparebankstiftelsen DNB/Dextra  og OBOS

Del på sosiale medier

bottom of page