top of page

Om oss

Stiftelsen Holmlia Kulturhavn består av en gjeng ihuga Holmlia entusiaster med bakgrunn fra ulike deler av kulturbransjen, som jobber frivillig for å etablere en kulturarena og å skape kulturtilbud på Holmlia. 

Holmlia Kulturhavn jobber for å etablere og drifte en kulturarena på Holmlia og for å skape et inkluderende og mangfoldig kulturtilbud for lokalbefolkningen. Stiftelsen jobber for å få rom til å vise frem at et mer inkluderende kulturliv er mulig å skape. Der skal vårt lokalsamfunn være et fyrtårn. Dette skal vi gjøre i samarbeid med andre aktører og med fokus på en bærekraftig drift på sikt. Vi ønsker å bruke kultur som virkemiddel for å forsterke samhold og inkludering, samt forhindre utenforskap. På veien til målet er vi nomadearrangører i bydelen.  

Med «kultur», så mener vi det i bred forstand: kulturopplevelser – musikk, dans, teater, visuell kunst, håndverk, film, litteratur, mat, folkedrakter og tradisjoner uavhengig av etnisitet alder eller kjønn.

 

Kontakt:

Einar Idsøe Østevik Eidsvåg
Prosjektleder Holmlia Kulturhavn
einar@holmliakulturhavn.no

Einar portrett_edited_edited.jpg


Ønsker du å være frivillig?
Holmlia Kulturhavn er en frivillig stiftelse som er avhengig av frivilligheten til gjennomføring av prosjekter.
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bidra og si litt om hvem du er, hva du kan, og hva du kan tenke deg å bidra med. All hjelp tas i mot med stor takk! Du kan nå oss på vår facebookside eller på e-post
info@holmliakulturhavn.no 

Holmlia Kulturhavn støttes av: 

Kulturradet_Endorser_Svart.png
Anthonstiftelsen_Logo.png
wilhelmsen.png
sbs-logo-positive.png
oslo-kommune transparent.png
fritt-ord-logo-svart-liggende.jpeg
bottom of page