top of page

ALLEGRIA NÅ! Åpen konsert

Lørdag 25. mai kl 12 blir det familiekonsert med Ensemble Allegria på Holmlia Kulturhavn.

ALLEGRIA NÅ! Åpen konsert
ALLEGRIA NÅ! Åpen konsert

Tid & sted

25. mai 2024, 12:00 – 13:00

Holmlia Kulturhavn , Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

Allegria betyr festlighet og glede på italiensk og det var nettopp gleden ved å spille sammen som førte til at en gruppe musikkstudenter startet orkesteret i 2007. Siden da har de spilt over 500 konserter og blitt nominert til Spellemann hele seks ganger! I Januar i år var de på en 10-dagers turne i Colombia. Nå skal de innta Holmlia og omegn i fem dager.

Prosjektet har vi valgt å kalle «Allegria NÅ», fordi vi ønsker å dele vår musikkglede, og NÅ ut til så mange som mulig med musikken vår. Tittelen kan også spille på øyeblikket – Et felles NÅ som deles av musikerne og publikum, hvor vi sammen opplever levende musikk.

Til denne produksjonen har orkesteret valgt seg ut noen absolutte favoritter av Vivaldi, Grieg, Tsjaikovskij og Bartok, men er er også NÅ-tidens musikk representert med låter av Sigrid, Aurora og Pharell Williams.

Konserten varer ca 30 minutter, etterfulgt av musikkverksted for barn der dere kan bli mer kjent med musikerne, instrumentene deres og hvordan de fungerer sammen, du kan få prøve å spille på et strykeinstrument, og kanskje til og med få være dirigent for orkesteret!

Konsertene er gratis, men VIPPS om du kan.

Prosjektet er muliggjort med generøs hjelp fra Furestiftelsen, Tom Wilhelmsens Stiftelse, Anders Sveaas' Almennyttige Fond, FFUK, Oslo Kommune, Sparebankstiftelsen DNB/Dextra  og OBOS

Del på sosiale medier

bottom of page