top of page

Familiekonsert: OSMOSMOSE

Holmlia Kulturhavn inviterer til familiekonsert hos oss med OSMOSMOSE som er Mikrokosmos m/Iben Sandemose

Familiekonsert: OSMOSMOSE
Familiekonsert: OSMOSMOSE

Tid & sted

07. apr. 2024, 13:00 – 15:00

Holmlia Kulturhavn , Holmliaveien 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

En tegnekonsert med Mikrokosmos og Iben Sandemose

“Iben er veldig flink til å tegne og når hun tegner, så synes hun at det ser ut som musikk. En strek kan bli en lang tone og noen prikker kan bli en rytme. Hun har lyst til å bli med i bandet til vennene sine. Men er det mulig, kan en som tegner bli med i et band som spiller musikk?”

I denne konserten får man oppleve Iben Sandemose tegne og illustrere sangene til Mikrokosmos live. Samtidig som man får høre historien om tegneren Iben som prøver å finne ut hvordan hun kan bli med i et band.

Iben Sandemose er en av Norges mest etablerte tegnere og illustratører. Hun har gitt ut bøker siden 1984 og vunnet en rekke priser for sitt arbeid. Barnebokserien Fiat og Farmor er et av mange eksempler på hennes morsomme og absurde strek.

Pål, Jo, Åge og Shana i Mikrokosmos spiller pop, rock og funk med tekster handler om alt fra flyvende kyr og å gå på lava, til pappaer som gjør sykt flaue ting og om dager da alt går på trynet.

Her en en lenke til musikk av Mikrokosmos: ja. (2020)

Mikrokosmos består av: Shana Mathai, vokal. (Forfatter, programleder og har tidligere jobbet i NRK Super)

Pål Hausken, trommer. (Odd Nordstoga, Frida Ånnevik) Jo Berger Myhre, bass. (Ingrid Olava, Nils Petter Molvær ) Åge Reite, tangenter og vokal. (Benny Borg, Peer Nic )

Konserten er gjort mulig med støtte fra Norsk Kulturråd, Kulturetaten Olso Kommune og Sparebankstiftelsen DNB. 

Del på sosiale medier

bottom of page