top of page

Holmlia Jazztrio

Denne trioen består av Jostein Hasselgård (vokal), Jarle Storløkken (gitar) og Fredrik Jørgensen (kontrabass), og inntar Holmlia Kulturhavn en gang i måneden på "Torsdagskonserten".

Holmlia Jazztrio
Holmlia Jazztrio

Tid & sted

10. okt. 2024, 19:00 – 22:30

Holmlia Kulturhavn, Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

I  samarbeid med Holmlia Jazztrio, arrangerer Holmlia Kulturhavn "Torsdagskonserten" - hver første torsdag i måneden. 

Konseptet er å tilby noe mer en «bare» en jazz konsert. Trioen jobber med å skape fortellinger om seg selv og om Holmlia mellom låtene, fortellinger som binder scene og sal sammen. Holmlia Kulturhavn er et relativt intimt rom, hvor mulighetene til kommunikasjon mellom scene og sal er utmerket. Målet er at helhetsopplevelsen med jazz, humor og fortellerkunst på Holmlia, lærer publikum å kjenne Holmlia på en ny måte.

Holmlia Jazztrio inviterer også gjestemusikere opp på scenen. Dette har kan være noen av Holmlias unge, gryende jazztalenter, noen av de mange ufattelige dyktige musikerne som bor på Holmlia, eller musikere som trioen kjenner fra andre steder. Gjester blir annonsert på forhånd - eller ikke!

Konserten er gratis, men VIPPS det du kan.  

Dørene åpner kl 19, konsertstart er kl 20. 

Velkommen til en sosial og hyggelig konsertopplevelse! 

Holmlia Jazztrio består av: 

- Jostein Hasselgård, som er utdannet jazzsanger fra Norges Musikkhøyskole. I 2003 var Jostein Norges deltager i Eurovision med 4. plass i den internasjonale finalen med sangen «I’m not afraid to move on» Han har vært med på en rekke albumutgivelser som sitt eget soloalbum fra 2006, «A few words», fem kritikerroste album med vokalgruppa PUST, «Jul i barne-TV» med Kringkastingsorkesteret m.m. Gjennom sin allsidige artistkarriere har Jostein jobbet som artist, korist, pianist, komponist, arrangør. Jostein jobber i mange sjangre, men kommer alltid tilbake til jazzen.

- Jarle G. Storløkken har Mastergrad i arrangering/komponering ved Institutt for musikkvitenskap, UIO. Han har samarbeidet med artister som Susanna Wallumrød, Morten Abel, Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Tine Thing Helseth, Adam Douglas, Oslo Filharmoniske orkester, Kringkastingsorkesteret etc. Jarle har komponert musikk til, og vært kapellmester for flere sceniske oppsetninger, i tillegg til tallrike plateinnspillinger og turnéer med egne band som Salto Mortale (tidl. Christianssand Ensemble), Tine Thing Helseth Trio/Kvartett/Kvintett og Panzerpappa.

- Fredrik Jørgensen var med å starte bandet Made in Corea sammen med Jarle i 2001. Ensemblet spesialiserte seg raskt på egne tolkninger av Chick Coreas musikk. De fikk kontakt med Corea selv i Budapest i 2004, og det ble starten på et vennskap som varte fram til hans død i 2021. Dette resulterte blant annet i to konserter med et utvidet Made in Corea sammen med Chick Corea selv på Lillestrøm Kultursenter i 2019, de to siste konsertene Chick Corea gjorde på norsk jord.

Del på sosiale medier

bottom of page