top of page

Informasjonsmøte - Kulturkveld for kvinner

Holmlia Kulturhavn i samarbeid med Norsk Folkehjelp Oslo, Oasen ønsker å invitere kvinner på gratis kulturkveld for kvinner hvor temaet vil være god helse.

Informasjonsmøte - Kulturkveld for kvinner
Informasjonsmøte - Kulturkveld for kvinner

Tid & sted

31. jan. 2024, 18:00 – 20:00

Holmlia Kulturhavn , Holmliaveien 75, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

Vi ønsker å få innblikk i hverandres kulturer og tradisjoner! Vi får også besøk fra Norges idrettsforbund gratis aktivitetsguide for barn-ungdom 6 – 18 år.

Det serveres gratis snacks og drikke

Hvis dere har lyst/kan så ta gjerne med litt mat som er lett å dele med andre. Dere kan ta med barn som er for små til å være hjemme alene.

Velkommen!

For informasjon eller påmelding send SMS eller ring tlf: 47469270

E-post: oasen@nfoslo.no

NB! Det er begrenset antall plasser kun påmeldte kan delta

Mer info om Norsk Folkehjelp Oasen: Norsk Folkehjelp Oslo har drevet integreringsprogrammet Oasen, 2001, Norsk Folkehjelp Oslo, Oasen er spesielt tilrettelagt for kvinner med flyktning- og innvandrerbakgrunn. Hovedmålsetningen til Norsk Folkehjelp Oslo, Oasen har vært å styrke kvinners og ungdoms deltakelse i samfunnet og i familiene.  

For å kunne oppnå dette er det viktig med gode møteplasser, helst lokalt for kvinner og unge i deres egne nærmiljøer. Terskelen for å delta reduseres dersom det ikke er store avstander fra hjem til møteplass. Det er viktig for spesielt kvinner å kunne komme ut av sin isolerte tilværelse i hjemmet og bygge nye nettverk på tvers av nasjonalitet, religion og språk.

Norsk Folkehjelp Oslo, Oasen har gjennomført språktrening, gode og trygge møteplasser, arbeidsmarkedsorientering, dagsturer for mødre og barn/unge, helge- og ukesopphold for mødre og barn, førstehjelpskurs for både kvinner og ungdommer, livredning i vann for å nevne noen eksempler på aktiviteter.

Under pandemien har vi klart omstillingen til å digitalisere gode og trygge møteplasser, samt at vi har møtt befolkningen der de bor med god og sikker informasjon om Covid-19.

Norsk Folkehjelp Oslo, Oasen har rekruttert minoritetskvinner og menn til arbeidsoppgaver i prosjektene, både som ansatte og som frivillige. Vi rekrutterer selvsagt også majoritetskvinner og menn.

Resultatene som Norsk Folkehjelp Oslo, Oasen viser gir gjentatte gode tilbakemeldinger både fra brukerne samarbeidspartner og donorene til prosjektene.

https://www.facebook.com/OasenFolkehjelpa

Del på sosiale medier

bottom of page