top of page

Julekonsert med Holmlia-musikere og unge talenter

Et stjernelag av Holmlia-musikere og unge talenter samler inn til en god sak, når de inviterer til julekonsert på Holmlia Kulturhavn

Julekonsert med Holmlia-musikere og unge talenter
Julekonsert med Holmlia-musikere og unge talenter

Tid & sted

19. des. 2023, 19:30 – 23:00

Holmlia Kulturhavn, Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

Et stjernelag av Holmlia-musikere og unge talenter samler inn til en god sak, når de inviterer til julekonsert i Holmlia Kulturhavn på Holmlia Senter. 

Eminente Hayden Powell (trompet) får du oppleve i samspill med de fantastiske musikerne Erlend Slettevoll (piano), Rune Nergaard (bass) og Wetle Holte (trommer). Selveste Frode Vassel stikker innom! Unge lokale talenter fra Barratt Due, Ung Filharmoni, Holmliaskolenes Musikkorps m.m. har vi vært så heldige å få med oss. Artisten Thomas Selvaag Moss kommer med sin ferske julelåt. Og helt fritt for litt nedstrippet HYCleri blir det nok heller ikke, med Ingrid Thomassen og Elin Thauland i spissen. 

Dukk opp TIRSDAG 19. des kl 19.30. 

Fri inngang / frivillig SPLEIS til inntekt for LEGER UTEN GRENSER.

Alle bidrag går direkte til Leger Uten Grenser.

Leger Uten Grensers arbeid og stemme i verden har kanskje aldri vært så viktig som akkurat nå. Derfor går Holmlia-musikere, unge talenter og ildsjeler i år sammen for å arrangere en julekonsert til inntekt for Leger Uten Grenser. Det er fri inngang, men vi håper alle som kan, vil støtte denne spleisen.

https://www.spleis.no/project/355210

Del på sosiale medier

bottom of page