top of page

Konsert: Holmlia jazztrio

Holmlia er fylt til randen av musikere, ikke minst jazzmusikere. Med dette prosjektet presenter Holmlia Kulturhavn en helt nyoppstartet jazztrio: Holmlia jazztrio!

Konsert: Holmlia jazztrio
Konsert: Holmlia jazztrio

Tid & sted

11. jan. 2024, 19:00 – 22:00

Holmlia Kulturhavn, Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

Denne trioen vil innta Holmlia Kulturhavn en gang i måneden.

Jarle, Fredrik og Jostein bor alle på Holmlia. De har spilt på kryss og tvers sammen i mange prosjektet, men nå altså som trio.

Konserten 9. november fylte Holmlia Kulturhavn til randen og stemningen stod i taket! Nå gjentas suksessen!

Jostein Hasselgård: Jostein er utdannet jazzsanger fra Norges Musikkhøyskole. I 2003 var Jostein Norges deltager i Eurovision med 4. plass i den internasjonale finalen med sangen «I’m not afraid to move on» Han har vært med på en rekke albumutgivelser som sitt eget soloalbum fra 2006, «A few words», fem kritikerroste album med vokalgruppa PUST, «Jul i barne-TV» med Kringkastingsorkesteret m.m. Gjennom sin allsidige artistkarriere har Jostein jobbet som artist, korist, pianist, komponist, arrangør. Jostein jobber i mange sjangre, men kommer alltid tilbake til jazzen.

Jarle G. Storløkken Mastergrad i arrangering/komponering ved Institutt for musikkvitenskap, UIO. Har samarbeidet med artister som Morten Abel, Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Tine Thing Helseth, Adam Douglas, Oslo Filharmoniske orkester, Kringkastingsorkesteret etc. Har komponert musikk til og vært kapellmester for flere sceniske oppsetninger, i tillegg til tallrike plateinnspillinger og turnéer med egne band som Salto Mortale (tidl. Christianssand Ensemble), Tine Thing Helseth Trio/Kvartett/Kvintett og Panzerpappa.

Fredrik Jørgensen - var med å starte bandet Made in Corea sammen med Jarle i 2001. Ensemblet spesialiserte seg raskt på egne tolkninger av Chick Coreas musikk. De fikk kontakt med Corea selv i Budapest i 2004, og det ble starten på et vennskap som varte fram til hans død i 2021. Dette resulterte blant annet i to konserter med et utvidet Made in Corea sammen med Chick Corea selv på Lillestrøm Kultursenter i 2019, de to siste konsertene Chick Corea gjorde på norsk jord.

Konserten er gratis, men VIPPS det du kan.

Anne på Landet står for servering. Dørene åpner kl 19, konsertstart kl 20. Konserten er gratis, men gi gjerne det du kan via Vipps på konserten.

Del på sosiale medier

bottom of page