top of page

Musikkfest på Holmlia

Musikkfest er dagen hvor Oslo fylles med musikk. For andre gang vil vi arrangere masse konserter utendørs utenfor Holmlia Senter på plassen mellom Holmlia Kulturhavn og Holmlia Kulturkafé.

Musikkfest på Holmlia
Musikkfest på Holmlia

Tid & sted

01. juni 2024, 13:00 – 17:30

Holmlia Kulturhavn , Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

Musikkfest er dagen hvor Oslo fylles med musikk. For andre gang vil vi arrangere masse konserter utendørs utenfor Holmlia Senter på plassen mellom Holmlia Kulturhavn og Holmlia Kulturkafé. Arrangementet er et samarbeid med Vær Stolt som avvikles helgen etter, 8.-9.juni.

Program: 

13:00  Vaguely Ordinary 

13:30  Edvard 

13:50  Koret Holmlia Brøstklang 

14:10  Camilla Rowe 

14:30  Monazite 

15:15  Sefo & 1Pac 

15:50  Sansiro 

16:30  Nawaz

Det kan komme flere artister til og det kan skje endringer i program og tider.

Om artistene:

 «Vaguely Ordinary» er den nye gutten i gata. Med inspirasjon fra ikoniske artister som The Police, Ed Sheeran, The Beatles og Bombay Bicycle Club, er Vaguely Ordinarys musikk fylt med subtil kompleksitet, i et tilgjengelig format. Musikken deres kjennes ut som et gammelt par bukser du fant bakerst i skapet; som er både komfortable og overraskende kule. Samtidig har sounden en overraskende vri, som skiller dette dynamiske indie-pop-bandet fra andre du har hørt tidligere.

Edvard bor på Holmlia og er 13 år. Han lager pop og har en fengende låt han har skrevet selv som heter "Feil for meg" som han vil fremføre.

Ifjor blåste koret Holmlia Brøstklang oss av banen med sine versjoner av låter de fleste kjenner til, men gjort på deres måte. Kanskje har de med seg en gjest eller to?!

Camilla Rowe er en Mortensrud-basert artist, låtskriver og produsent som for tiden jobber med en EP. Hun er aktiv og har spilt mye i bydelen og i Oslo.

Monazite er et lite band fra Oslo: Sivert på gitar og vokal, Bendik på trommer. Monazite er navnet og de spiller blues/rock.

Sefo & 1Pac fra Holmlia går i 4. og 5. klasse. I vinter stønta de en konsert da det var skøytedisko på isen i Asperuddumpa. De spilte og nylig under Grunderfest utenfor HK på Holmlia Senter. De er tøffe og ydmyke samtidig.

Sansiro - Holmliagutten og rapperen som holder det gående og skriver stadig nye låter.

I 2021 slapp Nawaz "Gatene sårer 1 og 2". Begge skivene holder tidens tann. Nawaz er tilbake i studio igjen og vi vet det er spennende ting på gang.

Dagen er gjort mulig med tilskudd fra OBOS Jubel.

Del på sosiale medier

bottom of page