top of page

OsloMet & HK pres.: Natt Tanker

Du får høre og lese nye tekster produsert gjennom et kreativt skriveverksted på OsloMet/Holmlia og du får en smakebit på nytt teaterstykke basert på Hamza Hirsi sin diktsamling Betongblomst, av og med Hamza Hirsi, Leart Harra og Eliot Moleba.

OsloMet & HK pres.: Natt Tanker
OsloMet & HK pres.: Natt Tanker

Tid & sted

25. apr. 2024, 17:30 – 21:00

Holmlia Kulturhavn , Holmlia Senter vei 12, 1255 Oslo, Norway

Om arrangementet

Her presenteres nye tekster av Synne Berntzen, Kristin Huuse og Sarwat Uzma Ali, som er utviklet ved skrive-verkstedet NATT TANKER ved OsloMet/Holmlia, samt et nytt teaterstykke av Hamza Hirsi og Leart Harra basert på Hirsi’s diktsamling Betong Blomst.

Det vil også bli en samtale om det å skrive tekst ut fra egne erfaringer og ønsket om å uttrykke seg. Skuespiller, dramatiker og regissør Mine Nilay Yalcin vant Heddapris for beste scenetekst i 2023 for stykket "Ivars Kro", som handler om hennes fars brune pub på Grønland. Yalcin samtaler med skuespiller, skribent og Holmlianer Asta Busingye Lydersen som nylig har skrevet og spilt forestillingen "Farvann" om å vokse opp med afrikanske fedre, og dramaturg og professor i drama og teater fra OsloMet, Camilla Eeg-Tverbakk.

Arrangementet er gratis og det blir servert mat. Takk til Mimesis Heidi Dahlsveen for lesning av tekster.

Arrangementet er i samarbeid med OSloMet/professor Camilla Eeg-Tverbakk, Eliot Moleba og Holmlia Kulturhavn. Velkommen!

Dette er et arrangement som har tilknytning til dagsprogrammet på Deichman Holmlia med temaet "Hva kan du får ut av høyere utdanning" - https://www.oslomet.no/om/arrangement/hva-hoyere-utdanning

Del på sosiale medier

bottom of page